Ett par kort och några skylltar...

Under helgen har det blivit lite pyssel, men även idag under förmiddagen. Först ut är ett par kort...Och här kommer skylltarna, först ut en beställning från en matte till Barbro Olsson...
Nu två skylltar till jobbet...Hoppas allt är bra med er som brukar kolla in min lilla blogg, ni ska veta att det alltid är kul att läsa kommentarer från er, så sätt fart och skriv ett par rader!! Ha en fortsatt bra dag!!


Kramar // Frida

Några kort, och min första altrade tändsticksask

Oj, vilken helg!! Igår var jag iväg på en loppmarknad i Friidrottens hus, fyndade lite smått, mest nöjd blev jag med min kandelaber! Har så länge letat efter en sådan, men inte hittat någon som har fallit mig i smaken... Men igår, stod den bara där, rakt framför ögonen, jag skulle ha den till vilket pris som helst!! Men loppis som det var, så blev den inte speciellt dyr, damen ville ha 50 kronor, men prutare som jag är, sa jag 40, och det fick jag den för, ynka 40 kronor, så himla nöjd!! Måste därför lägga in en bild på den fina :)
Sen har jag pysslat också, några kort har det blivit och min första tändsticksask!

Här kommer de...

Det var allt för den här gången, men jag har en fråga...

Nästa helg ska jag antagligen köpa mig en digital systemkamera, men har lite beslutsångest, kanske någon kan hjälpa mig. Jag har funderat på en Nikon D60, Canon 400 eller Canon 450, vilken ska jag välja?? Fördelar/nackdelar??

Sköt om er och ha en bra vecka!!

Kramar // Frida

Dörrskyltar i massor

Äntligen har jag haft möjligheten att fotografera dörrskyltarna som jag har haft i uppdrag att göra till jobbet, visserligen har jag några kvar att göra, men visar upp de som jag har gjort hittills.


Det var allt för denna gången, men jag har en fråga till er alla scrapfanatiker och kortmakare, är det någon som vet var man kan hitta en stämpel föreställande en hund??

Sköt om er och lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!

// Frida

Nu är det alldeles för länge sedan...

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här på bloggen, enbart av den anledningen att jag har varit utan dator. Under tiden har det hunnit bli en hel del kort, så här kommer ett inlägg med massa nyheter! Mässan i helgen var kanon, handlade för mycket, men ville haft mer, men pengarna tar slut... alldeles för fort...

Nu till korten... Först ut, ett beställningskort, till ett bröllop
Nu några kort med den underbara tanten och gubben..


         

         


Och några kort med blommor


Det var allt för denna gången...
Lämna gärna en liten kommentar innan du lämnar min blogg!

Kram // Frida


RSS 2.0