Ännu en LO!!

Hej hej!

Hoppas allt är bra med er! För egen del så är det okej att ha kommit tillbaka till jobbet, för övrigt kan det inte bli bättre bortsett från att jag har så himla mycket inspiration men alldeles för lite tid för att få vara kreativ, men men, jag hoppas att inspirationen hänger i så kanske man kan få gjort någon eller några LO´s nu snart igen!

Här kommer en LO på min älskade, vackra mamma.Lämna gärna en liten kommentar, alltid lika kul att läsa om vad ni tycker och tänker!

Kramar // Frida

Jag har scrappat!!!

Hej på er alla!

Jag har haft en underbar semester men tiden går ju så himla fort, vilket är tråkigt. På måndag börjar allvaret igen, vilket är med blandade känslor, men det blir säkert bra!

Jag har nu haft några dagar hemma, i regniga gråa Göteborg, bortsett från idag när solen har visat sig och stan är full med glada männsikor. Jag har äntligen kommit igång med mina LO´s som jag har längtat efter att börja med... Jag är så himla seg på att framkalla bilder, vilket gör att jag nu sitter med 160 foton att göra fina LO´s av, med andra ord, jag har att göra ett tag framöver ;)

Nu ska ni få se fyra stycken LO´s som jag har pysslat ihop...

Nu ska jag göra mig en jordgubbs- och hallonsmothie, kolla lite på sim-VM, sen blir det nog lite mer scrappande, inspirationen är på topp!!

Lämna gärna en liten kommentar innan du smyger vidare.

Kramar // Frida

RSS 2.0