Lika, men ändå olika...

Idag hade jag hoppats på det utlovade fina vädret, men icke sa nicke, inget strandväder idag heller... Då är det verkligen skönt att ha en hobby som är så himla rolig och som alltid funkar när vädret inte är efter ens önskningar.
Dagen har av den anledningen inneburit pyssel, pyssel och åter pyssel!
Fyra stycken kort i liknande färgskala blev det. Så lika, men ändå olika.
Här kommer de...

Ja, det var allt för denna gången, och som jag har skrivit tidigare så är det bara att säga till om just Du skulle vilja ha ett eget kort efter egna önskemål!

Kram // Frida

Så skönt att få sitta ner och pyssla, här några kort...

Har även gjort några kort.
Först ut, ett kort till någon speciell ;)...De två följande korten har öppna budskap, kan fungera som till exempel ett gratulationskort eller varför inte ett bara-för-att kort...


Så, det var allt för den här gången.
Om Du blir intresserad av ett eget kort som du vill ha själv eller ge bort, så är det bara att höra av sig!!

Vi hörs!

Kram // Frida

Ett par boxar för eventuell kortförsäljning

Med hjälp av kartongen till en bag-in-box har jag knåpat ihop två kortförvaringsboxar. Jag delade boxen på mitten och fick på så sätt två väldigt stabila grundboxar som jag sedan har dekorerat med diverse saker.
Framsidan, av den första boxenProfilbild, framsidan och ena kortsidan.Baksidan på den första boxen.Profilbild på baksidan.

Den andra boxen går endas i färgerna, svart-grått och vitt, här kommer den.Framsidan på den andra boxen.Profilbild på framsidanBaksidan på den andra boxen.Baksidan i profil.

Känner mig väldigt nöjd med dessa och hoppas på att de ska komma till användning inom en snar framtid. För tillfället fyller jag dem med kort, som eventuellt kommer gå till försäljning, hoppas hoppas ;)

Kramar // Frida


RSS 2.0